expedia

Classe de cuina de Cusco i visita al mercat de San Pedro

De: Tangol
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 79 € per adult* * Selecciona més de dos adults perquè els preus siguin més baixos
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 4 h
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
  • Diversos idiomes
Informació general
  • Recorregut a peu pel Mercat de San Pedro
  • Obteniu informació sobre el menjar local amb un guia professional
  • Tasteu nous sabors i la deliciosa cuina tradicional andina
  • Aprèn a cuinar menjar peruà amb un xef professional
  • Gaudeix d'un àpat de 4 plats amb ingredients peruans

Ubicació de l’activitat

  • Cooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Punt de trobada o de bescanvi

  • San Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Comprovar la disponibilitat


Classes de cuina i visita al mercat de San Pedro
  • L’activitat dura 4 hores4 h
    4 h
  • Anglès
  • Menjar i beguda

Seleccioneu aquesta opció per al servei de grup

Hora d’inici: 15:00
Detalls del preu
78,74 € x 2 adults157,48 €

Total
Preu: 157,48 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Visita guiada gastronòmica al Mercat de San Pedro
  • Què inclouQuè inclou
    Comentaris de la visita en directe en espanyol i anglès
  • Què inclouQuè inclou
    Tots els ingredients
  • Què inclouQuè inclou
    Beu Chicha Morada i aigua
  • Què inclouQuè inclou
    Classe guiada de cuina
  • Què no inclouQuè no inclou
    Menjars no esmentats a l'itinerari
  • Què no inclouQuè no inclou
    Trasllats anada i tornada des de l'hotel

Informació útil abans de reservar

  • Es requereix un mínim de 2 persones per començar la visita
  • Aquesta activitat no és accessible amb cadira de rodes
  • Aquesta activitat no està recomanada per a nens a partir de 6 anys
  • Si teniu alguna restricció alimentària, feu-nos-ho saber quan feu la reserva
  • Has d'arribar al punt de trobada 10 minuts abans de l'hora d'inici
  • Aquesta activitat comença a la Porta del Mercat de San Pedro 1, que es troba a uns 5 minuts de la plaça d'Armes. Has de fer el teu propi camí fins al punt de trobada
  • Aquesta activitat finalitza al carrer San Andres 477, centre històric de Cusco
  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Aquesta increïble experiència culinària comença al punt de trobada situat a la Plazoleta de San Pedro, un lloc encantador on es troba el Mercat de San Pedro.

El mercat va ser inaugurat l'any 1925 i durant el recorregut del mercat hi trobareu milers de botigues amb una gran varietat de menjar com formatges, fruites, verdures, artesania, menús, entre d'altres coses.

El Mercat de San Pedro és el principal punt de subministrament de la ciutat, on acudeixen diàriament turistes i habitants. Aquest lloc formava part del camí d'Inca que connectava amb Plaça d'Armes,durant l'Imperi Inca.

El recorregut gastronòmic continua amb una petita caminada fins arribar a l'estudi de cuina situat molt a prop del mercat al centre històric de Cusco. La cuina estarà preparada per començar les classes de cuina peruana.

Començareu la classe fent un cóctel peruà conegut com a Pisco Sour. Aquesta beguda alcohòlica tradicional s'elabora amb Pisco, un licor destil·lat de raïm, amb suc de fruita de la passió.

El xef professional explicarà pas a pas com preparar un menú de 4 plats amb tècniques bàsiques de cuina . Començarem preparant el primer plat, una deliciosa Crema Mashua acompanyada de xips de blat de moro. Mashua és un tubercle collit a les regions altandines de diversos països sud-americans, força semblant a les patates, i posseeix propietats nutricionals beneficioses.

Per al segon plat, preparareu tres tipus diferents de ceviche. Un serà el estil clàssic amb ceba vermella i coriandre. El segon serà un estil ancestral amb suc de tumbo, una fruita originària de l'alta selva dels Andes, semblant a la fruita de la passió i rica en vitamina C. El tercer ceviche constarà de kushuro (algues altandines), tarwi (soja andina) i camu camu , oferint una explosió de sabors.

En el tercer curs , vas a cuinar un exquisit pebrot rocoto farcit de ceps i verdures, acompanyat d'una amanida de l'hort ecològica i un suau i cremós pastís de patata . El rocoto és un tipus de pebrot, per la qual cosa té una puntada picant. Per al pastís de patates, utilitzareu tres tipus diferents de patates.

Tastaràs cadascun dels teus plats al final de cada curs per degustar la cuina tradicional peruana feta amb les teves pròpies mans i compartir un moment agradable amb la resta del grup. També tastaràs begudes sense alcohol com la Chicha Morada, una beguda dolça feta amb blat de moro.

En el quart plat, assaborireu unes postres elaborades amb fruites aromàtiques i fresques exòtiques, com la lúcuma. , goldenberries i chirimoia.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    Cooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    San Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru