Gaudeix d'un àpat típic sicilià casolà al bell paisatge, envoltat d'oliveres i una natura verge! Menjarem a l'aire lliure sota una gran olivera, en cas contrari a l'interior a la nostra casa de pedra si el temps no ho permet. Descobriràs el veritable sabor del menjar genuí, perquè no utilitzem ingredients industrials!
Començarem la nostra experiència amb una passejada per l'hort per recollir els ingredients frescos que utilitzarem a la cuina: tomàquet, alfàbrega, ceba, etc. A l'hivern, si el temps ho permet, anirem a la recerca de verdures silvestres. De tornada a casa cuinarem el dinar junts, inspirats en els receptaris de les àvies sicilianes: primers plats amb pasta fresca, segons amb carn com rotllos o mandonguilles, plats vegetarians com caponata o “i pipi ca muddica”, però també " scacce”, arancini, panelle, i després cannoli i cassatelle. En acabar dinarem tots junts i tindrem temps per mantenir converses agradables. Quan fa bon temps dinarem a la terrassa o al nostre jardí, a l'hivern a la cuina davant de l'estufa de llenya. Tota l'experiència es desenvoluparà en un ambient familiar i relaxat, immers en la verdor i el silenci del camp de Chiaramonte Gulfi.
Durant el dinar podreu tastar el vi negre “Nero d'Avola” (o vi blanc fresc “Insolia” a l'estiu) d'un prestigiós celler local a prop de casa.
Hi ha disponible un menú vegetarià i sense gluten.
Si us plau, aviseu-nos amb antelació sobre qualsevol restricció dietètica
Altres coses a destacar
Si el temps serà massa dolent (alguna vegada passa també a Sicília!) probablement no podrem fer una passejada, però encara dinarem amb els nostres productes i passarem més temps a la cuina.