expedia

Classe de Souvlaki a Mykonos

De: Cretan Spiti
8.0 sobre 10
Molt bé
Característiques
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
Informació general
  • Aprèn els secrets d'un gran souvlaki
  • Seguiu tots els passos, des de la preparació fins a la graella.
  • Gaudeix d'un souvlaki fet per tu mateix.

Ubicació de l’activitat

    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece

Punt de trobada o de bescanvi

    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece

Comprovar la disponibilitat


Aquesta activitat no està disponible per al dj., 13 de nov.
Tria una altra data.
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Classe completa de cuina de souvlaki grega
  • Què inclouQuè inclou
    Preu entrada a la granja
  • Què inclouQuè inclou
    Degustació de souvlaki grec amb una amanida grega i una cervesa
  • Què inclouQuè inclou
    Fotografies commemoratives
  • Què inclouQuè inclou
    Recollida i tornada a l'hotel o al port

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Tothom que ha visitat Grècia ha tastat almenys una vegada el famós “souvlaki”. Considerat el menjar ràpid nacional i una marca registrada de la cultura grega, és una combinació de bon gust de trossos petits o llesques de carn i, de vegades, verdures a la planxa en una broqueta. Sovint es menja directament de la broqueta mentre encara està calent, però avui en dia se sol servir dins d'un pa de pita enrotllat, amb llimona, salses (sovint tzatziki), verdures com rodanxes de tomàquet i ceba i de vegades patates fregides.

L'art del souvlaki es pot ensenyar a la granja de Mykonian on els convidats seran traslladats i seran benvinguts de tot cor pel superintendent de la granja. Seran acompanyats a una zona especialment preparada de la granja, on presenciaran i aprendran els secrets per fer el millor souvlaki de Míkonos. El curs inclourà la marinada dels ingredients, la inclinació de la carn, la preparació de les verdures (tallar, tallar a rodanxes) i una demostració de cuina de la salsa principal del souvlaki, el tzatziki. A continuació, els participants participaran en un concurs de tzatziki amb l'objectiu d'elaborar la millor salsa. Després procedirem a la graella de la carn i al final, embolicarem tots els ingredients amb pa de pita.

Tots els participants crearan el seu propi souvlaki (amb la supervisió, per descomptat, del cap de graella), podran gaudir-ne, juntament amb una amanida grega i una cervesa.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece