Tothom que ha visitat Grècia ha tastat almenys una vegada el famós “souvlaki”. Considerat el menjar ràpid nacional i una marca registrada de la cultura grega, és una combinació de bon gust de trossos petits o llesques de carn i, de vegades, verdures a la planxa en una broqueta. Sovint es menja directament de la broqueta mentre encara està calent, però avui en dia se sol servir dins d'un pa de pita enrotllat, amb llimona, salses (sovint tzatziki), verdures com rodanxes de tomàquet i ceba i de vegades patates fregides.
L'art del souvlaki es pot ensenyar a la granja de Mykonian on els convidats seran traslladats i seran benvinguts de tot cor pel superintendent de la granja. Seran acompanyats a una zona especialment preparada de la granja, on presenciaran i aprendran els secrets per fer el millor souvlaki de Míkonos. El curs inclourà la marinada dels ingredients, la inclinació de la carn, la preparació de les verdures (tallar, tallar a rodanxes) i una demostració de cuina de la salsa principal del souvlaki, el tzatziki. A continuació, els participants participaran en un concurs de tzatziki amb l'objectiu d'elaborar la millor salsa. Després procedirem a la graella de la carn i al final, embolicarem tots els ingredients amb pa de pita.
Tots els participants crearan el seu propi souvlaki (amb la supervisió, per descomptat, del cap de graella), podran gaudir-ne, juntament amb una amanida grega i una cervesa.