Uneix-te a aquesta classe de cuina per conèixer secrets sobre les famoses receptes locals, cuinant exclusivament amb productes de temporada com ara verdures, oli d'oliva verge extra, vins de la terra i molt més.
Una famosa cita italiana diu que “una petita bóta conté el millor vi”. No hi ha millor manera de descriure Úmbria, una regió del centre d'Itàlia, rica en història, cultura i creences antigues. També té alguns dels millors borghis medievals, petites ciutats o pobles, encara conservats com eren originalment, Assís, Perusa, Gubbio, Spoleto i Orvieto, per citar-ne alguns.
Durant la teva classe pràctica de cuina, aprendràs a preparar receptes especials i úniques. Treballant només amb farina i ous, barregeu-los amb passió, prepareu la massa de pasta fresca millorant les vostres habilitats culinàries, pasteu, talleu, enrotlleu tallarines i ompliu els raviolis. Aquestes receptes sens dubte impressionaran els vostres amics quan organitzeu el vostre proper sopar italià un cop torneu a casa.
Al final de la classe us asseureu al voltant de la taula per gaudir dels fruits de la vostra feina en un ambient agradable brindant amb un segon plat i les postres acompanyades d'una copa de vi regional. No et perdis aquest dia especial i memorable.
O pots triar l'opció de gaudir només del menjar.
Menú tradicional per a un dinar o sopar típic en famílies italianes:
Aperitiu amb crostini variat: embotit i formatge stracchino, Un o dos plats de pasta fresca; Un segon plat de Pollastre, Porc o Peix, amb el seu guarniment, i per últim, però no menys important, les postres, un deliciós postre de cullera.
Seràs benvingut a la casa de l'amfitriona i ella espera fer-te passar una estona agradable i formar una amistat duradora.