expedia

Classe de cuina per als amants de la pasta: aprèn a cuinar raviolis de tagliatelle i tiramisú

De: Ciao Florence Tours & Travel SRL
7.4 sobre 10
Cancel·lació gratuïta disponible
El preu anterior era 69 € i el preu actual és 35 €. per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 3 h o més
  • Cupó imprès
  • Confirmació instantània
Informació general
  • Viu les tradicions culinàries italianes d'una manera divertida i interactiva
  • Aprèn a fer pasta des de zero
  • Domina l'art del tiramisú, les postres més famoses d'Itàlia
  • Assaboreix el teu menjar artesanal acompanyat d'una copa de vi de la casa
  • Prepara Salses Tradicionals Italianes

Ubicació de l’activitat

  • CIAO FOODIES HUB at La Cucineria
    • 19R Via della Mattonaia
    • 50121, Firenze, Toscana, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • CIAO FOODIES HUB at La Cucineria
    • 19R Via della Mattonaia
    • 50121, Firenze, Toscana, Italy

Comprovar la disponibilitat


Classe de cuina exprés sense Mercat de S. Amborgi
  • L’activitat dura 3 hores3 h
    3 h
  • Anglès

L'opció de tarda (14.00 - 17.30) no inclou la visita al Mercat de Sant'Ambrogio i té una durada total de 3 hores i 30 minuts

Opcions d’idioma: Anglès
Detalls del preu
69,00 €
34,50 € x 1 adult34,50 €

Total
El preu anterior era 69,00 € i el preu actual és 34,50 €.
50 % de descompte
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Visita en petit grup
  • Què inclouQuè inclou
    Cuiner local expert
  • Què inclouQuè inclou
    Ingredients necessaris per preparar tots els plats
  • Què inclouQuè inclou
    Ús de davantal i estris de cuina
  • Què inclouQuè inclou
    Flascó de vi i aigua
  • Què inclouQuè inclou
    Visita al mercat de queviures de Sant'Ambrogio amb un xef professional - només inclosa en el torn de 9 h
  • Què inclouQuè inclou
    Degustació d'aliments i productes locals
  • Què inclouQuè inclou
    Certificat de participació
  • Què inclouQuè inclou
    Dinar o sopar segons la sortida seleccionada
  • Què no inclouQuè no inclou
    Propostes
  • Què no inclouQuè no inclou
    Recollida i tornada a l'hotel

Informació útil abans de reservar

  • El menú pot variar lleugerament segons la temporada i la disponibilitat dels ingredients
  • Per motius de seguretat, l'experiència no està recomanada per a celíacs i nens menors de sis anys
  • L'opció de tarda (14.30 h) no inclou la visita al Mercat de Sant'Ambrogio i té una durada total de 3 hores i 30 minuts
  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Si t'agrada la pasta, aquesta experiència és perfecta per a tu! Uniu-vos a una classe de cuina en grups reduïts en una autèntica trattoria toscana i apreneu a fer tagliatelles, raviolis i tiramisú des de zero.

La teva aventura comença al cor de Florència, on coneixeràs el xef i et dirigiràs al Mercat de Sant'Ambrogio (només inclòs a la sessió de les 9 del matí). Aquest animat mercat és un dels preferits dels locals per les seves fruites fresques, verdures, carns, formatges i altres ingredients de primera qualitat. Després de seleccionar tot el necessari per a la classe, és el moment de tornar a la cuina i començar a cuinar.

Davantals posats i mans a la massa! Primer, preparareu les salses, ja que triguen més a coure. Un ric ragù i una clàssica salsa de tomàquet maridaran perfectament amb la teva pasta casolana. A mesura que les salses es fan a foc lent, començareu a fer la massa de pasta només amb ous i farina, seguint la guia experta del xef. Un cop la massa sigui llisa i elàstica, haurà de reposar abans de donar-li forma, donant-vos l'oportunitat perfecta de passar a les postres.

A continuació, aprendràs a fer tiramisù, les postres més famoses d'Itàlia. El xef us guiarà pas a pas per preparar el farcit de mascarpone més cremós i muntar el tiramisú perfecte. Mentre es refreda a la nevera, feu una petita pausa per gaudir d'una selecció d'aperitius toscans i escolteu històries fascinants sobre les tradicions culinàries italianes.

Ara toca donar forma a la pasta! Fareu dos tipus clàssics: tagliatelles, fideus llargs i semblants a una cinta, i raviolis, farcits de formatge ricotta fresc. Sota la supervisió del xef, dominaràs l'art d'enrotllar, tallar i omplir la pasta com un veritable cuiner italià.

Finalment, la millor part:tastar les teves creacions! Seieu i gaudiu del deliciós àpat que heu preparat, maridat amb una copa de vi de la casa.

Bona gana! I no us oblideu de fer scarpetta: agafeu l'últim tros de salsa amb una mica de pa toscà cruixent!

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    CIAO FOODIES HUB at La Cucineria
    • 19R Via della Mattonaia
    • 50121, Firenze, Toscana, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    CIAO FOODIES HUB at La Cucineria
    • 19R Via della Mattonaia
    • 50121, Firenze, Toscana, Italy