Benvinguts a Zadar, un lloc on la tradició es troba amb l'ambient urbà. Aquí, a la plaça medieval de la ciutat, acompanyada per la música de l'orgue de mar i les olors temptadores dels restaurants i bistrots propers, comença la vostra aventura culinària.
Zadar, el centre històric de la poderosa República de Venecia i la capital de tota la regió de Dalmàcia, té moltes receptes i tradicions úniques relacionades amb el menjar. Durant el passat va ser un port important al mar Adriàtic i la llar de molts estrangers, comerciants, mariners i traders que van enriquir la cuina local introduint herbes mediterrànies i diverses espècies als àpats locals senzills.
La nostra classe de cuina comença al cafè Lovre a la plaça central de la ciutat. Imagineu-vos començant un dia com a local amb un cappuccino en un bar cèntric parlant sobre què us agradaria dinar o sopar. Juntament amb el vostre guia triareu els ingredients per al dinar o el sopar: peix fresc i altres mariscs, varietats de fruites i verdures, formatges durs i suaus, mel de la muntanya Velebit, ous frescos, pernil fumat de Dalmata, grappes, licors, vi.
Després de comprar, segueix la teva classe de cuina! El xef estarà a la teva disposició tot el temps per donar-te alguns consells, ensenyar-te algunes tècniques especials i compartir amb tu els petits secrets de la cuina de Dalmàcia. Gaudeix del teu temps preparant l'àpat i Bon Appetite!
Menú recomanat: musclos buzara, calamars farcits / peix en paper d'alumini amb verdures de temporada, fritule (postres tradicionals de Dalmàcia)