Aquesta excursió de mig dia us ofereix l'oportunitat d'explorar la bellesa de Laos a través dels seus gustos especials de menjar. Unint-vos a aquest recorregut, tindreu lliçons pràctiques d'ingredients tradicionals de Laos al mercat local. A més, aprendràs a cuinar alguns plats típics tradicionals de Laos i entendrem més sobre els hàbits i costums de la cuina laosiana.
Aquesta classe de cuina està disponible en dos períodes de temps: classe matinal 9.00-13.00 i classe nocturna 15.00-19.00.
A l'hora de sortida, un guia de parla anglesa us rebrà i us recollirà al vestíbul del vostre hotel. Aleshores, és opcional que pugueu portar un cotxe o un tuk-tuk al mercat local. Aquí, passaràs temps explorant aliments frescos al mercat i aprendràs sobre els ingredients inclosos a la teva propera lliçó de cuina. Se us mostrarà pel mercat per veure els productes locals com els tipus típics de carn i verdures, aliments secs utilitzats en els àpats diaris dels locals com el pa daek, una salsa de peix fermentat. Us heu d'impressionar amb els ingredients frescos amb alguns sabors intrigants i desconeguts.
Sortint del mercat, us dirigireu a la vora del riu Mekong per a la vostra lliçó de cuina, on us ensenyaran a utilitzar els instruments de cuina tradicionals per crear una varietat de plats populars de Laos.
Prendràs una copa en arribar a la cuina, on dominaràs l'art de fer un arròs enganxós perfecte, o khaoniaow, un plat important a Laos. El professor de cuina us mostrarà com preparar cada plat, incloent tam makhoung (amanida de papaia picant) i ping gai (pollastre a la brasa), mok pa (peix al vapor amb fulla de plàtan) i jeowmaklin o jeowmakkeua (dip de tomàquet o albergínia).
Completaràs la teva lliçó pràctica amb unes postres autèntiques: mango o plàtan amb arròs enganxós, al vapor en una fulla de plàtan.
En acabar la lliçó, podeu comprar cervesa laosiana o una beguda sense alcohol i gaudir del vostre dinar sota un arbre de mango ombrívol amb una bonica vista de la vida del poble al llarg del camí del riu Mekong.