Una classe pràctica de cuina d'un dia complet a a entorn impressionant al camp de la Toscana inclòs un recorregut gastronòmic per l'històric mercat d'aliments central de Florència. Dirigit per un guia local amant de la gastronomia, gaudireu de degustacions i experimentareu el menjar toscà com un autèntic local, a més de comprar els ingredients en aquest vibrant mercat.
En arribar a la nostra preciosa masia, començareu a crear una carta completa, des de l'aperitiu fins a les postres, utilitzant només els ingredients més frescos de temporada, la majoria procedents de l'horta de la masia!
Prepareu-vos per posar-vos les mànigues i aprendre a cuinar com fan les àvies i les mares toscanes cada dia a les seves cuines per a les seves famílies. Domina els secrets dels plats tradicionals que fàcilment recrearàs a casa per als teus amics i familiars. La lliçó de cuina és apta per a principiants i per a aquells que ja saben cuinar.
Aleshores, finalment, ens asseurem tots junts a una terrassa amb unes vistes increïbles sobre els turons de la Toscana i, com una gran família italiana, ens prendrem temps per gaudir del menjar que hem preparat junts. Buon appetito!
Primer descobreix l'històric mercat d'aliments de Florència on els habitants fan les seves compres diàries. Combina amb la gent del lloc. Coneix els forners, els carnissers i els pagesos que venen verdures dels seus camps. Les seves parades estan plenes d'articles com ara fruita fresca, verdures, formatges, embotits, vinagre balsàmic, tomàquets secs, olives i moltes altres especialitats gastronòmiques italianes. Compreu els ingredients per a la classe de cuina i apreneu a triar els millors productes de temporada.
Aleshores és el moment de començar la teva lliçó de cuina en una masia de la Toscana. Això no és només una demostració, de fet participaràs en la creació d'un àpat tradicional toscà complet amb l'ajuda del nostre xef. Aprendràs a fer autèntica pasta fresca italianaa mà amb ous acabats de posar i aprendràs a fer una salsa de carn tradicional amb ingredients de fora de la porta!
Apreneu a preparar la bruschetta clàssica amb pa fresc, tomàquets de casa i l'oli d'oliva verge extra propi de la masia i després feu una pausa per gaudir de la bruschetta amb una copa de vi Chianti.
Després del descans, tornem a la lliçó on aprendràs a preparar carn de porc rostida tradicional a la Toscana, arista i patates rostides a la Toscana amb herbes fresques recollides als voltants de la masia. Per acabar la classe, aprendràs els secrets de les meravelloses postres de cafè i nata italià, Tiramisù.