El menjar vietnamita es troba entre les millors i més saludables cuines del món. No és estrany que hi hagi tanta gent que vingui a Vietnam per aprendre a fer menjar vietnamita.
Aquesta classe de cuina ecològica a Hôi An serà una manera fantàstica perquè no només aprenguis a fer alguns famosos plats vietnamites, sinó que també tindreu l'oportunitat d'experimentar diferents activitats a la jungla de coco de Hôi An. Barques de cistella de rem i observació de la gent capturar peixos amb mètodes tradicionals.
Amb aquesta classe de cuina ecològica de Hôi An, passareu per la selva de coco aquàtic amb vaixells de cistella. Després, aniràs a cuinar a una zona rural de l'antiga ciutat de Hôi An. Si viatgeu en grups grans, aquesta classe de cuina és una opció perfecta.
Aquest és el nostre menú: Fresh Spring Rolls; sopa de fideus de vedella; fideus fregits amb marisc; i Banh Xeo
Opcions vegetarianes disponibles a petició
Activitats: Tour de marcadors, excursió amb vaixell, passeig en barca de cistella, fabricació de paper d'arròs i classe de cuina
Programa de passeig en vaixell de cistella, viatge en creuer, confecció de paper d'arròs i classe de cuina
- 8.00 AM - 8.30 AM/ 1.30 PM- 2.00 PM: Recollida al vostre hotel a Hoi An
- 8.30h/ 14.00h: Anar al mercat amb el nostre xef
- 9.00 h/ 14.30 h: Trasllat al poble de Cam Thanh amb vaixell
- 9.30 h/ 15.00 h: vaixell de cistella de rem per aquest canal petit i bonic, els convidats entren dins del bosc de palmeres de coco d'aigua, veuen com creixen junts aquests cocoters.
- 10.00 h/ 15.30 h: després del viatge ecològic, el client s'aturarà al restaurant
- Fer la teva pròpia llet d'arròs per a les creps
- Elaboració de paper d'arròs per a rotlle primaveral fresc
- 10.30 h/ 16.30 h: com cuinar els aliments i informació valorada sobre l'estil de cuina del Vietnam.
Els convidats gaudiran del que heu cuinat. Descansa i torna amb records.
- 13.00h/ 18.00h: Finalització del tour, deixada a l'hotel