Descobriu per què la cuina laosiana, una fusió aromàtica d'influències i tradicions, té fama de ser equilibrada, delicada i saborosa. En una classe reduïda de 12 persones, adquireix noves habilitats a la cuina d'un reconegut xef local mentre mires i ajuda a preparar 7 plats tradicionals amb els quals pots degustar-ho per dinar.
A Luang Prabang, considerada la capital gastronòmica de Laos, dirigiu-vos al restaurant Tamnak Lao al centre de la ciutat on comença la vostra aventura culinària. Després de conèixer els teus companys de classe, fes un recorregut d'1 hora per un mercat local. Viu la vida diària local, coneix els venedors i recolliu els ingredients més frescos.
De tornada a l'escola de càtering del restaurant, la vostra lliçó de cuina tradicional comença amb una demostració de la preparació de fins a 7 plats reconeguts, que podeu gaudir per dinar. Els plats inclouen:
- Amanida de Luang Prabang: una amanida d'ou aromatitzada amb coriandre, créixens i all fregit
- Feu Kua: fideus d'arròs enganxós amb pollastre i verdures
- Chicken Larb: una famosa amanida de carn freda de Laos
- Kheu Sen Lon: plat de fideus de fideus de soja
- Oh Paedak: suculent plat de porc condimentat amb delicats aromes de Laos
- Kheu Muk Kua Guo Moo: porc servit amb albergínia
- Gaeng Phet: un pollastre al curri vermell servit amb llet de coco, fesols i fulles d'alfàbrega
A la teva pròpia estació de treball, posa a prova el que has après. Seguint les instruccions d'un llibre de cuina, que us podeu endur a casa, i amb l'ajuda del xef, feu 2 dels vostres plats preferits abans de posar-vos-hi i esbrinar si podríeu ser el proper xef de Laos.