Xin chào!
Sóc la Lua, instructora de cuina. Vaig créixer al nord del Vietnam i vaig viure al sud durant 28 anys, amb nombrosos viatges per tot el Vietnam i 17 països més, i porto una experiència culinària diversa de moltes regions.
Aprendre a cuinar a casa meva ofereix una experiència realment autèntica, on us guiaré pas a pas a través del procés de cocció per obtenir els millors resultats i compartiré molts consells i històries de cuina al llarg del camí. M'especialitzo en plats casolans autèntics, saludables i elaborats amb ingredients d'alta qualitat. Els menús es poden adaptar a dietes vegetarianes, veganes, sense gluten, intolerants a la lactosa o altres dietes especials.
MENÚ: Preparem 3 plats junts des de zero. Si voleu aprendre plats específics, feu-m'ho saber quan reserveu la vostra classe.
- Phở - Sopa de fideus amb pollastre o tofu
- Bánh xèo - Creps amb pollastre, porc, gambes, plàtan o tofu
- Bánh cuốn - Rotllets de crep d'arròs amb carn de porc, gambes, xampinyons o vegetals
- Bánh mì - Entrepà vietnamita amb vedella, porc, pollastre, carn vegetal o xampinyons.
- Bún thịt nướng, Bún chả, Bún bò Nam Bộ, Bún đậu hũ - Fideus d'arròs amb vedella sofregida, pollastre a la planxa, porc, carn vegetal, bolets o tofu.
- Chả giò - Rotllets de primavera fregits amb pollastre, porc o tofu, mongetes
- Gỏi cuốn - Rotllets d'amanida amb porc, pollastre, gambes o tofu
- Gỏi - Amanides de mango, papaia, pomelo o col amb gambes o tofu
- Gà sả ớt - Pollastre o carn vegetal, bolets amb herba llimona i xili
- Thịt kho trứng - Carn de porc brasa i ou
- Cá kho - Peix estofat
- Mì xào - Fideus saltats amb vedella, gambes o tofu, carn vegetal
- Cơm tấm - Costella de porc a la brasa o carn vegetal i arròs trencat
- Canh cá - Sopa de peix
- Canh chua - Sopa agredolça amb peix, gambes o bolets
Notes addicionals:
- Els clients cuinen el mateix menú junts en una cuina compartida (sense estacions separades).
- Per a rebosteria de Bánh mì, taller de cafè o tour gastronòmic de carrer, no dubteu a enviar-me un missatge.