Por dels viatges en moto!! No us preocupeu per deleitar-vos amb panets bao fregits, pizza vietnamita, banh mi i molts altres plats deliciosos en aquesta visita gastronòmica guiada a peu per la ciutat de Ho Chi Minh. Pren 3 o 4 copes mentre menges com un local i passeges entre joies culinàries dels carrers secundaris. Trieu l'hora de sortida: 17:00, 17:30, 18:00 o 18:30. Si viatgeu amb nens petits o gent gran, aquesta activitat també és molt adequada per a vosaltres. Especialment els vostres guies locals estan ben formats, parlen anglès amb fluïdesa, són amants del menjar de carrer i estan molt desesperats per compartir amb vosaltres informació sobre la ciutat. Hi ha opcions disponibles per a vegetarians i persones amb restriccions dietètiques
*Itinerari detallat:
Comença la teva experiència gastronòmica amb la recollida inclosa en cotxe (taxi) al teu allotjament o al punt de trobada. Deixa enrere les zones turístiques i embarca't en el teu safari gastronòmic.
Prepara't per tastar el deliciós menjar local preparat davant dels teus ulls en parades de menjar increïbles. Degusta 13 plats diferents mentre visites els districtes 3, 10 i 5, coneguts com els barris més autèntics de la ciutat.
Camineu una curta distància d'entre 1,5 i 2 km i feu 3 o 4 parades per menjar pels carrerons amagats d'una de les zones d'apartaments més antigues i presenciareu el mercat de flors més gran de la ciutat. Fes el teu propi Bánh xèo amb una petita classe de cuina i aprèn sobre diferents herbes. Gaudeix de les millors postres abans de tornar (Nota: la tarifa de retorn amb cotxe-taxi no està inclosa per a les visites en grup amb opció de punt de trobada, però el guia et pot ajudar a reservar un taxi per tornar si vols després de l'última parada per menjar al districte 10). A continuació, trobareu el menú de menjars i begudes inclosos a la visita:
Mini creps salades vietnamites (Bánh xeo)
Ingredients: Farina d'arròs, llet de coco, ou
Farcits: Gambes i porc, brots de soja
Servit amb mostassa, enciam, herbes com ara alfàbrega tailandesa… i salsa de peix
Vedella a la brasa agafada amb fulla de betel (Bò lá lốt)
Servit amb: fideus vermicel·lins, paper d'arròs, plàtan verd, carambola, salsa de peix
Sopa de fideus amb peix, porc/gambes (vegetariana)
Ingredients del brou (porc): Ossos de porc, rave, pastanaga
Altres ingredients (porc): porc, gambes, cebes tendres
Arròs cruixent de porc triturat (Cơm Cháy Chà Bông)
Ingredients: Arròs cruixent, carn de porc esfilagarsada, flocs de gambes
Donuts buits (Bánh tiêu)
Bollos de bao fregits (Bánh bao chiên)
Ingredients: Farina de blat, llevat, llevat en pols
Farcits: bolets, carn picada de porc, ous de guatlla
Baguette de Saigon (Bánh mì)
Farcits: Salsitxa de porc, paté, mantega, cogombrets
Patates dolces “Bloon” (Khoai lang bong bóng)
Pastís de paper d'arròs a la planxa (Bánh phồng nướng)
Ingredients: Llet d'arròs, farina de blat, llet de coco
Pizza vietnamita (Bánh tráng nướng)
Ingredients: Paper d'arròs a la planxa, ou de guatlla, botifarra de porc
Broquetes de vedella de llimona (Bò Lụi Sả)
Repte alimentari: cargols farcits de porc (Ốc nhồi thịt)
Ingredients: Cargols, carn picada de porc, citronel·la, pebre
Postres: Flam de caramel o sopes dolces
Flams de caramel o sopes dolces de molts sabors diferents
-Les begudes inclouen suc de canya de sucre, aigua embotellada i cervesa local.