El conductor us vindrà a buscar al vostre hotel, conduirà unes 1,5 hores fins al museu de la cuina de Sichuan. Visiteu la sala d'exposicions del museu i el museu Garden Style, apreneu sobre el desenvolupament de la cuina de Sichuan apreciant més de 6000 peces de relíquies culturals.
Posa't l'uniforme de xef i cuina tres plats de Sichuan (1. Bola de boles de panda al vapor. 2. Pollastre Kung Pao. 3.Mapo Tofu). L'experiència de primera mà de les habilitats de tall de Chuancai, el control de la calor, el procés de cocció amb alguns consells secrets per a la presentació. Amb un gaudi dels sentits de la vista, l'olfacte, el gust i el tacte, podeu arribar a les característiques essencials de Chuancai, és a dir, “centenars de plats tenen centenars de sabors”, “la barreja de cinc sabors bàsics de diverses maneres pot crear miríades de sabors”. de sabors'. El nostre Top Chef de renom nacional especialitzat en Chuancais provarà i comentarà personalment la teva cuina, després de la qual cosa rebràs el certificat oficial de “Mestre de Chuancais”.
Gaudeix dels plats cuinats per tu mateix. Gaudeix dels deliciosos plats cuinats per vosaltres mateixos, servits amb fruites gratuïtes, vi negre, alcohol amb funció farmacològica especial elaborat amb herbes tradicionals xineses, begudes, sucs de fruites i verdures i te cobert, només per citar-ne alguns. També donarem la recepta dels plats que heu cuinat i agrairem als convidats que omplin els formularis de comentaris. Activitat 9- 13:40 p.m. (17:40 p. m.) Acabar amb te i oci, tornada a Chengdu. Després de tot el treball dur i l'emoció, et relaxaràs i experimentaràs la vida d'un “Chengduer”: assegut a cadires de bambú i prenent te d'una tassa de te tradicional xinesa a la casa de te, pots prendre alguns aperitius com cacauets i sol. llavors de flors o juga diverses rondes de Mahjong, el passatemps favorit aquí, i després torna a Chengdu.