SOPAR GOURMET:
Entres:
- Gravlax de salmó rosa sobre cous cous hidratat en cítrics amb tomàquet, olives i salsa tapenale.
- Humita del nord amb salsa picant.
- Empanades criolles al forn farcides de carn picada.
- Cérvol fumat, formatge brie amb melmelada de tomàquet i mesclum de fulla verda.
- Carpaccio de sípia amb maionesa casolana, oli d'oliva i pebre vermell.
- amb amanida verda.
Plats principals:
- Bistec d'Angus (Bife de Xoriço) amb patates rostis i ram verd.
- Carn de porc brasa (cocció lenta) amb salsa cointreau i verdures a la brasa.
- Medalló de llom amb verdures a la planxa, ceba caramel·litzada, tomàquets cherry saltejats i reducció de malbec.
- Salmó rosa amb verdures i gingebre saltejat a la seva salsa i tomàquet cherry confitat.
- Raviolis d'espinacs de carbassa, formatge blau i fruits secs amb salsa de verdures i salsa d'olives fresques.
Postres:
- Mousse de xocolata amb fruits del bosc.
- Pavlova amb nata i baies.
- ¨Tocinillo del cielo¨ amb mel de canya i nata.
- Formatge Camembert acompanyat de figues en almívar, melmelada de taronja i pastanagues amb castanyes, ametlles torrades i mel de canya.
Begudes:
- Vi Malbec Saint Felicien.
- Vi Saint Felicien Cabernet Sauvignon.
- Vi Saint Felicien Sauvignon Blanc.
- Vi escumós Saint Felicien Nature.
- Aigua mineral.
- Refrescs.
- Cervesa.
ESPECTACLE DE TANGO:
Amb una sèrie de 350 fotografies especialment seleccionades col·locades a les seves parets, una caixa escènica on en algun moment del dia s'escolta un gran bandoneó en directe, i una decoració moderada i elegant, recrearà l'ambient i l'entorn del segle XX per als visitants.
TRANSFERÈNCIA PRIVADA:
Pots triar cotxe privat fins a 4 persones (mínim 2 persones).