SOPAR GOURMET:
Entres:
- Gravlax de salmó rosa sobre cuscús hidratat en cítrics amb tomàquet, olives i salsa tapenale.
- Humita del nord amb salsa picant.
- Empanades criolles al forn farcides de carn picada.
Plats principals:
- Bistec d'Angus (Bife de Xoriço) amb patates rostis i ram verd.
- Carn de porc brasa (cocció lenta) amb salsa cointreau i verdures a la brasa.
- Truita patagònica amb mantega d'anet i amanida de quinoa.
- Raviolis d'espinacs de carbassa, formatge blau i fruits secs amb salsa de verdures i olives fresques.
Postres:
- Mousse de xocolata amb fruits del bosc.
- Pavlova amb nata i baies.
- Tocinillo del cielo¨ amb mel de canya i nata.
Begudes:
- Vins de Cellers Esmeralda.
- Vendimiario Vi negre.
- Vendimiario Vi blanc.
- Aigua mineral.
- Refrescs.
- Cervesa.
ESPECTACLE DE TANGO:
Amb una sèrie de 350 fotografies especialment seleccionades col·locades a les seves parets, una caixa escènica on en algun moment del dia s'escolta un gran bandoneó en directe, i una decoració moderada i elegant, recrearà l'ambient i l'entorn del segle XX per als visitants.
TRANSFER PRIVAT
Pots triar cotxe privat fins a 4 persones (mínim 2 persones).