Escapa de l'enrenou de les visites turístiques i submergeix-te en els rics sabors de la cuina italiana amb aquest atractiu curs de cuina al centre de Bolonya. Comença el teu viatge culinari preparant un deliciós tiramisú, seguit de l'art de fer pasta fresca, tot mentre degustes un vi deliciós en un restaurant local molt apreciat.
A la vostra arribada, us rebreu amb una refrescant copa de Prosecco, que us permetrà gaudir d'una experiència divertida i interactiva. Prepara't per passar darrere la cortina i descobrir com funciona un autèntic restaurant italià, on la passió pel menjar es troba amb la tradició.
Abans de començar a cuinar, renteu-vos les mans i poseu-vos el davantal, que marca l'inici de la vostra aventura culinària. La teva primera tasca serà preparar un deliciós tiramisú, on no només crearàs aquest postre icònic, sinó que també aprendràs sobre els seus fascinants orígens i les tècniques que el fan realment especial.
Un cop el tiramisú estigui a punt, és hora de passar a la següent fase emocionant: fer pasta! Dirigiu-vos al vostre lloc de treball, on l'assessorament d'experts us guiarà pel procés de preparació de la massa de pasta ideal. Aprèn sobre els diferents tipus de farina i les distincions entre la pasta fresca i la pasta seca mentre enrotlles, talles i dones forma a la pasta amb cura i creativitat.
Al final de la classe, reuniu-vos amb els vostres companys participants per gaudir d'un dinar o sopar deliciós, assaborint els plats que heu preparat junts, acompanyats d'una copa de vi exquisit seleccionada amb cura que elevi el vostre àpat. Uneix-te a nosaltres per a una experiència memorable a Bolonya que millorarà les teves habilitats culinàries i aprofundirà en el teu apreci per la gastronomia italiana!