expedia

Bolonya: experiència amb parmigiano, vi i vinagre balsàmic

De: Delicious Bologna
10 sobre 10
Excepcional
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 250 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 8 h
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
  • Triar entre una selecció d’hotels
Informació general
  • Visita petits productors locals d'aliments
  • Tasteu Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP
  • Elaboració de Parmigiano Reggiano
  • Tasta vins regionals dels turons de Bolonya
Ubicació de l’activitat
    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Punt de trobada o de bescanvi
    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Comprovar la disponibilitat


Bolonya: experiència amb parmigiano, vi i vinagre balsàmic
  • L’activitat dura 8 hores8 h
    8 h
  • Anglès
Opcions d’idioma: Anglès
Hora d’inici: 07:00
Detalls del preu
250,00 € x 2 adults500,00 €

Total
Preu: 500,00 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Transport amb cotxe o minivan
  • Què inclouQuè inclou
    Menjar i vi
  • Què inclouQuè inclou
    Líder de la gira

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Una experiència gastronòmica autèntica per conèixer els millors artesans alimentaris de la regió i els seus productes: Parmigiano Reggiano, Aceto Balsamico, vi local.
Desperta't d'hora per veure tot el procés d'elaboració del Parmigiano Reggiano, no te'n penediràs! Us recollim amb una minivan i parem en una cafeteria per a un esmorzar italià clàssic: cafè i pastissos acabats de fer, i després estarem a punt per començar el recorregut!!
Parada 1: Experiència amb el Parmigiano Reggiano

Visita una fàbrica de Parmigiano Reggiano i veuràs tota la producció del rei dels formatges, com s'elabora, les diferents fases del procés i visita la impressionant sala on emmagatzemen i envelleixen milers de rodes de Parmigiano Reggiano. Tasteu Parmigiano Reggiano de diferents maduracions i altres formatges elaborats al “caseificio”, com la ricotta fresca.
Parada 2: Descobriu Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP

La segona parada de la visita és descobrir l'or negre de Mòdena: visitar una antiga acetaia, conèixer el procés del vinagre balsàmic, les diferències entre IGP i DOP i tastar diverses ampolles (de 12 i 25 anys), també a sobre de gelat!
Parada 3: Celler local i aperitiu/dinar

Visiteu un celler als turons de Bolonya, coneixeu els raïms locals de la regió d'Emília-Romanya i tasteu unes copes de vi. Cada copa de vi que tasteu es serveix amb tigelle, focaccia local, embotits regionals i formatges.

Ubicació

Ubicació de l’activitat
  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Punt de trobada o de bescanvi
  • PEOPLEPEOPLE
    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy