expedia

Bolonya: classe privada de cuina de pasta amb una autèntica "Sfoglina"

De: SLOW EMOTION
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 280 € per adult* * Selecciona més de dos adults perquè els preus siguin més baixos
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 3 h
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
  • Diversos idiomes
Informació general
  • Classe de cuina
  • Tagliatelle i Tortellini
  • Productes locals
  • Pasta Fresca

Ubicació de l’activitat

    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

    • Via Claudio Treves, 40135 Bologna BO, Italy
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Comprovar la disponibilitat


Bolonya: classe privada de cuina de pasta amb una autèntica "Sfoglina"
  • L’activitat dura 3 hores3 h
    3 h
  • Anglès
Hora d’inici: 15:00
Detalls del preu
280,00 € x 1 adult280,00 €

Total
Preu: 280,00 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Classe de cuina amb pastadora professional
  • Què inclouQuè inclou
    Degustacions (un primer plat i unes postres)
  • Què inclouQuè inclou
    Guia local

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Ens endinsarem en la tradició de l'elaboració de pasta fresca a Bolonya amb experimentats sfogline (fabricants de pasta). Des de la preparació de la massa fins a l'estirament amb el mattarello

El nostre viatge per l'elaboració de pasta inclou:

Preparació de la massa: Aprèn a barrejar els ingredients perfectes per crear la massa de pasta.

Amassar: Descobreix l'art d'amassar la massa fins a aconseguir la consistència ideal.

Reposar la massa: entendre la importància de deixar reposar la massa per desenvolupar la seva textura.

Estirar amb el Mattarello: Domina la tècnica d'estirar la massa amb un mattarello (cortillo) per aconseguir el gruix perfecte.

Tallar i donar forma: aprèn a tallar i donar forma a la massa en diversos tipus de pasta, com ara tagliatelle, tortellini o làmines de lasanya.

Cuina: obteniu consells per cuinar la pasta a la perfecció.

Al final del curs, gaudireu dels fruits del vostre treball amb un àpat deliciós, acompanyat de vins locals, en l'ambient acollidor del laboratori de cuina de Sfoglina. El curs és privat i exclusiu per al teu grup.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Claudio Treves, 40135 Bologna BO, Italy
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy