Descobriu els secrets de la viticultura amb una visita guiada al Museu del Vi de l'antic poble de Berchidda, al nord-est de Sardenya.
Als peus del Mont Limbara entre turons, vessants i planes, pastures, horts i sobretot vinyes, viuràs una experiència intensa, on els productes típics i el famós Vermentino di Gallura docg seran entre els principals protagonistes. Al llarg de la ruta enológico-etnogràfica coneixeràs les varietats de raïm molt esteses a Sardenya, les eines de treball per al cultiu de la vinya, el processament del raïm i l'embotellament, un sistema multimèdia permet conèixer i endinsar-te en les diferents realitats enològiques del regió. La teva experiència acabarà entre sabors autèntics a l'Enoteca Regionale della Sardegna adjunta amb un tast guiat, on aprendràs a maridar els vins amb el menjar proposat.
Serà una experiència on et submergiràs en la cultura del vi sard, entre el passat i el futur de l'illa.
La visita guiada al Museu del Vi té una durada aproximada d'1 hora
El tast guiat dura aproximadament 1 hora
Tast per a adults: 2 vins (blanc/negre) + maridatge (1 panada, formatge, xarcuteria, pa)
De 14 anys a 17 anys: 1 beguda, aigua + maridatge (1 panada, formatge, xarcuteria, pa)
De 6 a 13 anys: 1 beguda, aigua + maridatge (formatge, xarcuteria, pa)
Les alternatives per a intoleràncies, al·lèrgies i solucions vegetarianes i veganes estan disponibles prèvia notificació al número del val de reserva com a mínim dos dies abans de l'experiència.