expedia

Paris Baking Insider Experience a prop de Notre Dame

De: ExperienceFirst
10 sobre 10
Excepcional
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 95 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 2 h
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
Informació general
  • Apreneu de primera mà l'art de fer pa en una fleca de París
  • Elabora els teus propis pastissos francesos amb tècniques tradicionals
  • Escolteu les històries i les històries darrere de les delícies franceses icòniques
  • Obteniu orientació personal d'un forner francès (màxim 8 convidats)
  • Tasteu una varietat de sabors francesos dolços i salats

Ubicació de l’activitat

  • Le Marais
    • 3rd arrondissement
    • 75003, Paris, Île-de-France, France

Punt de trobada o de bescanvi

  • Chez Manon
    • 25 Rue de Bretagne
    • 75003, Paris, Île-de-France, France

Comprovar la disponibilitat


Autèntica experiència de cocció francesa a Le Marais
  • L’activitat dura 2 hores2 h
    2 h
  • Anglès
  • Menjar i beguda
Opcions d’idioma: Anglès
Detalls del preu
95,00 € x 1 adult95,00 €

Total
Preu: 95,00 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Guia turístic expert
  • Què inclouQuè inclou
    Snacks
  • Què inclouQuè inclou
    Lliçó pràctica de cocció
  • Què no inclouQuè no inclou
    Propostes

Informació útil abans de reservar

  • Els nens menors de 5 anys són gratuïts, però tingueu en compte que no podran participar en l'experiència pràctica de la cocció per motius de seguretat.
  • Aquesta activitat no és accessible amb cadira de rodes.
  • Aquest recorregut requereix que pugueu significar un període de temps prolongat. Es troba a 15 esglaons de la fleca del 2n pis sense ascensor.
  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Posa't en pràctica i aprèn tècniques de cocció francesa autèntiques d'un forner expert durant aquesta experiència privilegiada per a grups reduïts (màxim 8 convidats). Obtindràs experiència pràctica en la preparació de massa de pa i croissant, aprendràs dades fascinants sobre la rebosteria francesa icònica i obtindràs els coneixements per diferenciar una baguette d'una altra.

Fins i tot aprendràs la diferència entre les farines de pa, el llevat i la massa mare, com laminar la massa i les tècniques de forma de baguette. I, per descomptat, hi haurà tastos al llarg del camí per entendre com influeix el sabor en allò que crees.

Mai pensava que podríeu fer el vostre propi pa o inflar correctament la massa de croissants: prepareu-vos per sorprendre-vos amb el que apreneu!

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    Le Marais
    • 3rd arrondissement
    • 75003, Paris, Île-de-France, France

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    Chez Manon
    • 25 Rue de Bretagne
    • 75003, Paris, Île-de-France, France