La teva aventura culinària tailandesa comença amb un recorregut panoràmic pels exuberants paisatges de Koh Samui. En arribar, t'uniràs a un grup petit de no més de sis persones, creant un ambient relaxat i agradable perfecte per aprendre.
L'experiència comença amb una visita a un mercat local vibrant, ple de color, xerrameca i la rica aroma dels ingredients tailandesos. Respiraràs la pell cítrica de les fulles de llima kaffir, el toc picant dels xilis i l'aroma terrosa de la citronella. Mentre passegeu per cistelles plenes d'herbes i productes tropicals, el vostre guia compartirà les històries i els secrets que hi ha darrere d'aquests elements essencials de la cuina tailandesa. És una ullada a la vida quotidiana i una celebració de la cultura local.
De tornada a la cuina, situada en un entorn tranquil d'illa, és hora de donar vida als vostres ingredients. Amb la guia d'un xef tailandès certificat, preparareu tres plats tradicionals al vostre gust: potser un reconfortant bol de Tom Yum, un fragant curri verd o uns rotllets de primavera daurats i cruixents. Mentre cuines, l'olor de l'all que xiula en oli i de la llet de coco que bull a foc lent omple l'aire. També elaboraràs unes postres tailandeses dolces fetes amb plàtan i llet de coco, que completaran el teu viatge culinari.
Després de cuinar, us reunireu al voltant de la taula per gaudir de les vostres creacions i connectar amb els vostres companys de viatge. No només marxaràs amb receptes delicioses, sinó també amb habilitats reals, coneixements culturals i records duradors de la teva estada a Tailàndia.
Es demana als participants que designin tres plats abans de la visita al mercat.
Aperitiu: Rotllet de primavera (rotllets fregits cruixents)
Sopa: Tom Yum (sopa tailandesa picant i agra), Tom Kah (sopa cremosa de galangal de coco)
Amanida: Som Tam (amanida de papaia), Amanida de fideus de vidre
Curri: Curri verd, Curri Massaman, Curri Panang
Fideus saltats: Pad Thai (fideus saltats tailandesos), Pad Kee Mao (fideus saltats picants)
Saltat: Arròs fregit, Pad Ka Pao (saltat tailandès amb alfàbrega)
Postres: Plàtan amb llet de coco
Cada plat ofereix la flexibilitat de preparar-lo amb pollastre, vedella, porc, gambes, calamars, peix o com a opció vegetariana.