Visita el poble de San Juan del Obispo i entra en un taller artesanal de xocolata. Descobreix com 5 generacions han elaborat aquesta famosa beguda de xocolata que totes les famílies guatemalenques prefereixen beure. Tasta aquesta delícia artesanal i gaudeix-ne acompanyada d'un pa dolç fet a casa.
Continueu el vostre viatge amb una parada al Museu del Nespre. San Juan del Obispo és famós per la seva producció de nespres gegants, que es converteixen en vi, melmelada i altres comestibles que podreu tastar.
Fes una excursió al poble de San Pedro Las Huertas. Sigueu testimonis d'aquest petit poble que rep el seu nom del cultiu de tomàquets, enciams, mongetes i més. Feu fotos memorables en una popular zona de bugaderia comunitària i una església barroca colonial espanyola.
Experimenta com és la vida d'un pueblo a Guatemala mentre passeges pel carrer principal del poble. Mira al teu voltant i gaudeix de les vistes perfectes de dos volcans: el Fuego i l'Agua.
Fes un viatge a Ciutat Vella, la primera capital de la Corona Espanyola al territori, i gaudeix de vistes panoràmiques. Vegeu cultius de flors i verdures fets per a la gent del lloc a San Miguel Dueñas.
Atura't a la granja Valhalla Macadamia, un projecte increïble dedicat a donar suport i ajudar les comunitats indígenes locals i a promoure pràctiques agrícoles sostenibles. Aprofita el teu temps lliure i visita un restaurant local que sigui molt recomanable.
En l'aventura d'avui, ens quedarem amb un poble com a sorpresa. Podria incloure una escola de teixits o un laboratori de cafè, adaptat a les preferències i interessos del nostre grup.
Descobreix les diferents pràctiques de teixit, patrons i colors que donen significat a la cultura maia. Mira com els teixits tradicionals et mostren com fer un autèntic teler de corretja posterior.
Serà un viatge sensorial a través de l'univers del cafè, guiat pels coneixements dels productors locals. Redescobreix la profunda connexió entre el cafè i els nostres cossos, i el paper complex que juga a les nostres comunitats, inclòs el procés de tastar una mostra d'una tassa de cafè.