expedia

Amalfi: Munyeu les vaques, feu pasta, mozzarella i tiramisú!

De: Giovanni's cooking class
10 sobre 10
Excepcional
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 79 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 3 h
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
  • Diversos idiomes
Informació general
  • Passa un dia en plena natura!
  • Munyir les vaques a mà!
  • Feu tagliatelle des de zero, utilitzant receptes tradicionals!
  • Fes mozzarella amb el nostre formatge fresc!
  • Gaudeix d'una de les millors vistes de la costa Amalfitana!

Ubicació de l’activitat

    • Positano
    • Positano, Campania, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

    • Via Radicosa, 42, 80051 Pianillo NA, Italy
    • Pianillo, Campania, Italy

Comprovar la disponibilitat


Classe de cuina pública
  • L’activitat dura 3 hores3 h
    3 h
  • Anglès
Hora d’inici: 16:00
Detalls del preu
79,00 € x 1 adult79,00 €

Total
Preu: 79,00 €
Classe de cuina privada
  • L’activitat dura 3 hores3 h
    3 h
  • Anglès
Detalls del preu
139,00 € x 1 adult139,00 €

Total
Preu: 139,00 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Xef amalfità
  • Què inclouQuè inclou
    Classe de cuina
  • Què inclouQuè inclou
    Begudes
  • Què inclouQuè inclou
    Visita a la granja
  • Què inclouQuè inclou
    Equip de cuina
  • Què inclouQuè inclou
    Dinar sopar
  • Què no inclouQuè no inclou
    Trasllat (taxi, autobús,...)

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Sereu rebuts per Valentino i la seva família a la masia centenària, de la qual han tingut cura durant generacions. Seràs benvingut/da amb molta calidesa i formaràs part de la família!
Per començar, podeu tastar un bon vi de la casa o altres begudes al vostre gust.

Posteriorment, anirem a munyir les nostres vaques i juntament amb en Gigino podreu aprendre a munyir-les a mà, una pràctica tradicional, transmesa en aquest lloc durant segles!

De tornada a la masia, començarem a preparar mozzarella amb formatge fresc de vaques acabades de munyir!
Prepararem un tipus particular de mozzarella, la Fiordilatte, un dels millors formatges del món! El Fiordilatte més conegut és el d'Agerola, de fet som a Agerola, també el bressol del fiordilatte.

També prepararem pasta fresca, utilitzant les receptes de la iaia Maria, que ens han transmès! Prepararem un dels tipus de pasta més saborosos, els tagliatelle.

Farem tiramisú, amb la recepta tradicional italiana! T'ho passaràs bé descobrint els passos per fer un pastís perfecte!

Tota la classe es durà a terme en un dels llocs més bonics de la costa amalfitana, a tocar del Castello Lauritano, un antic castell de la República Marítima d'Amalfi, que domina Amalfi i els seus voltants. Des d'aquest punt panoràmic podeu gaudir d'un dels paisatges més encantadors del món!

Finalment, tots seureu a taula per degustar les vostres delícies, preparades a mà amb ingredients de la granja a km0! Tastaràs autèntic menjar italià!

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Positano
    • Positano, Campania, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Radicosa, 42, 80051 Pianillo NA, Italy
    • Pianillo, Campania, Italy