Gaudeix d'una experiència de sopar de 6 plats a l'Algarve que farà que les teves papil·les gustatives et facin sentir. Sopeu en un nou espai gastronòmic i cultural d'arrel de l'Algarve, que potencia les tradicions locals.
Tasteu delicioses tapes i escolteu música de fado mentre balleu tota la nit i gaudiu d'una nit tradicional portuguesa que sempre recordareu.
Submergeix-te en la tradició de l'Algarve amb la cuina local ambientada i una actuació de fado en directe.
Entrants: pa fresc calent amb oli d'oliva o torrat amb oli d'oliva i all
1r plat: paté de cranc amb mini torrades
2n plat: verat pelat
3r plat: escopinya tradicional algarviana en farinetes de blat de moro
4t plat: filet de porc rostit amb all, julivert, oli d'oliva i llimona
5è plat: gambes a la farina de pa
6è plat: mini dom rodrigo (postres tradicionals de l'Algarve – “cabell d'àngel”. Unes postres delicades i dolces amb ou, canyella i ametlla)
AllGarbe: gastronomia tradicional amb els seus orígens al mar, és el punt de trobada dels amants del peix i el marisc.
Antigament anomenat Algarbe Alandalus (Gharb al-Ândalus), que correspon a la part occidental de l'Andalusia morisca. Aquest va ser l'origen del nom Algarve, amb profundes similituds en el patrimoni arquitectònic àrab, lingüísticament i artísticament.
És la història, els costums i l'ànima d'aquesta regió que conservem en el nostre nom i a les nostres parets que estan cobertes amb panells de rajoles blaves tradicionals que recorden la grandesa de la “gent de la nostra terra” - Portimão.