expedia

Vacances culinàries privades de 10 dies a Bolonya i la Toscana

De: Cooking Vacations, Classes and Tours in Italy
Característiques
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
Informació general
  • Classes de cuina a l'Institut Culinari de Bolonya
  • El xef privat t'acompanya en el viatge
  • Descobriu els aliments i les tradicions del nord d'Itàlia
  • Tast de vins i visites al mercat
  • Visita de cuina tradicional vinagre balsàmic de Mòdena
Ubicació de l’activitat
  • CIBO Culinary Institute of Bologna
    • 5 Via Agamennone Zappoli
    • 40126, Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Punt de trobada o de bescanvi
  • Bologna Central Train Station
    • Bologna Central
    • 40121, Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Hi ha diversos punts de trobada o de bescanvi disponibles; consulta la informació sobre les ubicacions per veure’n una llista completa.

Comprovar la disponibilitat


Aquesta activitat no està disponible per al dl., 22 de des.
Tria una altra data.
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Visites guiades a Bolonya, Arezzo, Sansepolcro, Montefeltro, Ravenna
  • Què inclouQuè inclou
    Visites al mercat i visites gastronòmiques
  • Què inclouQuè inclou
    Classes de cuina
  • Què inclouQuè inclou
    Tast de vins i visites al celler
  • Què inclouQuè inclou
    Habitació privada en hotel o apartament
  • Què inclouQuè inclou
    Tots els àpats, transport i visites
  • Què inclouQuè inclou
    Visita degustació i cuina tradicional de vinagre balsàmic de Mòdena
  • Què inclouQuè inclou
    Visita a la fàbrica de Parmigiano Reggiano i Prosciutto di Parma

Informació útil abans de reservar

  • Edat mínima 18 anys
  • Sense recàrrec addicional
  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Sóc Stefano Corvucci, el teu xef i guia privat. Et portaré de viatge als llocs on van néixer els plats tradicionals italians. Durant aquest viatge coneixeràs una varietat inimaginable d'ingredients locals de temporada i et convertiràs en un expert en la seva selecció. Us divertiré mostrant i explicant tot el que he après durant la meva vida gourmet, revelant els tresors de la meva terra i els seus secrets gastronòmics. Tastarem les receptes originals del llibre de cuina de Pellegrino Artusi.

Què inclou:

  • Allotjament en apartament, masia o hotel;

  • Àpats, begudes i transport local

  • 3 dies a Bolonya amb classes personals de cuina a l'Institut Culinari de Bolonya;

  • 1 dia a Emília-Romanya descobrint els secrets del parmigiano reggiano i el prosciutto

  • 1 dia a Vignola, Mòdena amb classes de cuina en una antiga fàbrica de vinagre balsàmic familiar

  • 3 dies visitant l'esplèndida regió muntanyosa dels Apenins, a la frontera amb la Toscana i les Marques. Aquí, lluny de les típiques rutes turístiques, descobrireu una zona fascinant, acollidora i molt romàntica, descobrint els seus tresors a cada racó;

  • 1 dia visitant la zona de Montefeltro i descobrint sobre el duc renaixentista Federico da Montefeltro;

  • 1 dia a Ravenna, antiga capital de Roma on visitarem la Basílica de San Vitale i els seus mosaics bizantins.

Què esperar:

  • Cuinarem i menjarem junts els millors plats italians, segons la temporada, Aliments com porcini i xampinyons, tòfones blanques, carns i mariscs de proximitat, salumi i formatges regionals, verdures fresques i, per descomptat, pastes fetes a mà;

  • Beurem i apreciarem els meus vins italians preferits: Barolo i Barbaresco, Valpolicella i Amarone, Sangiovese, Chianti, Brunello di Montalcino i Super Tuscans

  • Visita guiada als famosos mercats d'alimentació de Bolonya;

  • Classes personals de cuina al meu refugi de muntanya als Apenins

  • Sopar als meus restaurants preferits, fer pícnic al bosc, cuinar receptes tradicionals de Pellegrino Artusi a la meva cuina;

  • Visitar pagesos locals, cellers i mercats;

  • Visita al Santuari de la Verna (Toscana) fundat per Sant Francesc d'Assís: aquí admirarem les belles obres de terracota vidriada amb plom d'Andrea Della Robbia;

  • Visita a Borgo San Sepolcro (Toscana), casa del pintor Piero della Francesca, on visitarem la musa local

Ubicació

Ubicació de l’activitat
  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    CIBO Culinary Institute of Bologna
    • 5 Via Agamennone Zappoli
    • 40126, Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Punt de trobada o de bescanvi
  • PEOPLEPEOPLE
    Bologna Central Train Station
    • Bologna Central
    • 40121, Bologna, Emilia-Romagna, Italy
  • PEOPLEPEOPLE
    Guglielmo Marconi Airport
    • 84 Via del Triumvirato
    • 40132, Bologna, Emilia-Romagna, Italy