expedia

Classe d'elaboració de gelats a Florència, visita en grup reduït

De: LivTours
10 sobre 10
Excepcional
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 99 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 1 h
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
Informació general
  • Fes el teu propi gelat des de zero
  • Apreneu dels principals experts del món de la gelateria
  • Fes una volta per treure gelats darrere del taulell!
  • Tot en una de les acadèmies de gelats més antigues d'Itàlia
  • Grup petit de NOMÉS 6 persones!
Ubicació de l’activitat
  • I Gelati del Bondi
    • Via dei Tavolini
    • 50122, Firenze, Toscana, Italy
Punt de trobada o de bescanvi
  • Via Faenza, at the corner with Via Nazionale, Florence city center
    • 34a Via Faenza
    • 50123, Firenze, Toscana, Italy

Comprovar la disponibilitat


Classe d'elaboració de gelats a Florència, visita en grup reduït
  • L’activitat dura 1 hora1 h
    1 h
  • Anglès
  • Només menjar
  • Visita una autèntica gelateria italiana al cor de Florència
  • Aprèn els secrets de la fabricació de gelat italià de la mà d'experts locals
  • Crea el teu propi sabor de gelat únic i deliciós des de zero
  • Passa temps amb artesans locals apassionats per la fabricació de gelat
  • Gaudeix d'un grup semiprivat de 6 persones o menys per a una experiència semiprivada
Opcions d’idioma: Anglès
Hora d’inici: 14:00
Detalls del preu
99,00 € x 2 adults198,00 €

Total
Preu: 198,00 €
Fins al dia dg., 28 de des.
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Experiència d'elaboració de gelats
  • Què inclouQuè inclou
    Fes el teu propi sabor
  • Què inclouQuè inclou
    Treu el gelat de darrere del taulell
  • Què inclouQuè inclou
    Professors experts d'una de les acadèmies de gelateria més antigues d'Itàlia
  • Què inclouQuè inclou
    Grup reduït de 6 persones
  • Què no inclouQuè no inclou
    Recollida i tornada a l'hotel

Informació útil abans de reservar

  • Es requereix un mínim de 2 persones per reservar aquest producte. Si us plau, tingueu en compte que si reserveu només per a 1 persona, hi ha una petita possibilitat que la reserva es cancel·li.
  • Podem adaptar-nos a restriccions dietètiques com ara vegetarianes o sense gluten. Si us plau, especifiqueu les vostres necessitats alimentàries a "Notes addicionals" després de fer la reserva.
  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Si ets un amant del gelat, la classe semiprivada de preparació de gelat de LivTours a Florència és per a tu! Durant aquesta experiència, visitareu una acadèmia de gelat de gestió familiar. Sí, a Itàlia hi ha acadèmies per fer gelat! En companyia d'un mestre gelater, aprendràs tots els detalls de l'elaboració de gelat de la mà d'un veritable professional. Explora les diferències entre el gelat i el gelat, i aprèn com es fa, els ingredients que s'utilitzen i el procés especial que el fa tan cremós i deliciós. Fins i tot pots crear el teu propi sabor des de zero! Després d'aquesta classe, et convertiràs en un gelater italià honorari, ja que aprendràs tot, des dels ingredients que es poden utilitzar fins a fer-ho com un professional. Aquesta experiència pràctica per a famílies és molt divertida i la manera perfecta de passar el temps a Florència, que alguns diuen que és la capital del gelat d'Itàlia!

Els tours semiprivats de LivTours en grup són d'un màxim de sis persones per grup, cosa que creiem que dóna als viatgers més oportunitats d'interactuar amb el seu guia i els artesans locals, fomentant una experiència més personal. Això és especialment important quan es tracta de tallers i classes, perquè pugueu obtenir l'essència completa de l'experiència i aprendre realment tècniques i habilitats que pugueu emportar-vos a casa.

Si us pregunteu quina és la diferència entre gelat i gelat integral, us ajudarem a aclarir-ho! Igual que el gelat, el gelat conté llet, sucre i aromatitzants com ara fruita o fruits secs, però, i hi ha una gran diferència, té menys crema que el gelat i normalment no conté rovells d'ou. Increïble tenint en compte que té un gust més cremós que el gelat! Potser penseu que es tracta d'unes postres italianes “noues”, però es diu que els antics emperadors romans menjaven postres molt similars, i es diu que aquestes postres són un dels molts invents culinaris que Caterina de Mèdici va portar de Florència a París el 1533 quan es va casar amb el rei de França. No hi ha cap prova escrita d'això, però sí que sabem del cert que el 1686, Francesco Procopio dei Coltelli, un pescador i xef sicilià de Palerm, va fabricar la primera màquina de gelat i la va portar a París!

Ubicació

Ubicació de l’activitat
  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    I Gelati del Bondi
    • Via dei Tavolini
    • 50122, Firenze, Toscana, Italy
Punt de trobada o de bescanvi
  • PEOPLEPEOPLE
    Via Faenza, at the corner with Via Nazionale, Florence city center
    • 34a Via Faenza
    • 50123, Firenze, Toscana, Italy