Descobriu l'“ànima” de Míkonos en una excursió d'un dia complet que cobreix zones tradicionals que no es visiten sovint en les excursions convencionals.
Comenceu al petit port d'Agios Ioannis, on hi ha l'església històrica i la cel·la on antigament va viure el sant. A continuació, passeu per l'aeroport i gaudiu d'una vista panoràmica de l'illa, i fins i tot podeu agafar un avió que enlaira o aterra.
Dirigiu-vos al poble tradicional d'Ano Mera, passant per un paisatge totalment diferent, una de les zones agrícoles i ramaderes més típiques de l'illa habitades pels habitants. A la plaça del poble, tindreu l'oportunitat de visitar el monestir de Panagia Tourliani i gaudir d'un petit estand ben proveït amb una varietat de fruites i verdures fresques.
Parada a una granja familiar tradicional, on t'espera un dinar casolà. Obteniu més informació sobre l'art de la cuina grega i experimenteu la càlida hospitalitat d'una família tradicional. Abans de dinar, gaudiu d'una breu presentació sobre la història vinícola local de l'illa, incloent-hi les seves tradicions vinícoles i varietats de raïm. Just després d'acabar el dinar tradicional, dirigiu-vos a les platges més llunyanes i boniques de Mykonos, anomenades “Kalo Livadi”, “Kalafati” i “Agia Anna”, per fer algunes fotos (la natació no està inclosa), abans de tornar-vos al vostre hotel per relaxar-vos durant 2 hores.
Torneu a recollir-vos al vostre hotel i aneu a la ciutat de Mykonos per fer un recorregut a peu per llocs destacats com la plaça Manto, la famosa zona comercial de Matogianni i la tradicional fleca Gioras. Vegeu la filera de molins de vent famosos i meravelleu-vos amb les cases de la Petita Venècia abans de visitar l'església emblanquinada de Panagia Paraportiani.
Torneu al vostre punt de partida i passeu per davant de la famosa església d'Agios Nikolaos abans de tornar al vostre punt de trobada original.