Vi, cuina i territori: hi ha un fil prim que uneix la màgia d'aquest paisatge als peus del Vesuvi amb les seves tradicions gastronòmiques i sobretot amb la passió pel Lacryma Christi, el vi que ve d'aquesta terra.
Una experiència única feta de natura i emocions, gust i tradicions del Vesuvi que comença amb un passeig entre les vinyes admirant el panorama que abraça el golf de Nàpols, Sorrento i l'illa de Capri.
A continuació, passem a la visita als cellers on us presentarem els nostres mètodes d'elaboració abans de començar el tast dels nostres vins maridats amb les especialitats típiques d'aquest petit racó de paradís a les vessants del Vesuvi.
Menú degustació
Antipasto del Vesuvio: formatge provolone, casatiello típic, salami, ricotta salada, pa amb oli vesuvià i espècies, prosciutto crudo campano i bruschetta amb pa de llenya i tomàquets cherry “del piennolo”, servit amb Lacryma Christi del Vesuvio Bianco DOP, Rosato i Rosso.
Primer plat: espaguetis típics de blat dur amb una salsa feta amb tomàquets cherry “del piennolo” i alfàbrega. La pasta anirà acompanyada d'un tast de Lacryma Christi Riserva.
Postres: pastiera tradicional napolitana, un gran clàssic de la cuina amb Capafresca Spumante Rosato i Passito Bianco IGT.
A petició disposem de menús per a celíacs, vegetarians i vegans. En aquest cas demanem reserva amb un parell de dies d'antelació.
Un dia abans de la visita, el nostre equip es posarà en contacte amb tu per whatsapp o per correu electrònic. Us donarem tota la informació que necessiteu.
Les reserves arriben després de les 6 p.m. es tramitarà l'endemà al matí després de les 8 del matí.