Tasteu els 11 millors aliments que ofereixen les parades de menjar locals de Saigon. Viatja per la ciutat amb escúter, descobrint joies amagades i molt més. Prova aliments com el Banh xeo i el Banh mi preparats davant dels teus ulls. Trieu la vostra hora de sortida: a les 13:00 (tarda), 17:30, 18:00 o 18:30 (vespre). Podem tenir cura dels vegetarians, les restriccions dietètiques, la gent gran i els nens.
*Itinerari detallat:
Després de la recollida amb scooter a l'hotel, sortiu de la vostra primera parada per prendre un aperitiu. Seu com un local a la parada de menjar menjant 1#arròs glutinós de plàtan abans d'assistir a una petita classe de cuina on faràs els teus propis 2#Banh xeo (mini creps cruixents salades), enrotllats amb 3#vedella a la brasa embolicada en fulla de betel.
Després, feu una passejada pel paradís del menjar de carrer al Districte 10 per tastar 4# arròs cruixent amb porc esfilagarsat i 5# panets bao fregits. A la següent parada, submergeix-te al mercat de flors més gran de Saigon i prova la millor pizza vietnamita, galetes a la brasa i posa't a prova amb cargols farcits de porc.
A continuació, aventureu-vos a la zona d'apartaments més antiga per gaudir de suc de canya de sucre i sopa de fideus amb vedella 9#Hue abans de parar a prendre un fantàstic 10#Banh mi. Finalment, dirigiu-vos a les postres 11# amb flams i gelees de caramel de diferents sabors abans de tornar al vostre hotel. Especialment els vostres guies (i també els vostres conductors) són estudiants locals que són excel·lents conductors amb llicència, ben formats i parlen anglès amb fluïdesa.
*Menú d'11 degustacions:
Mini creps salades (Bánh xeo):
Ingredients: Farina d'arròs, llet de coco, ou i cúrcuma en pols
Farcits: Gambes i porc, brots de soja i mongetes mungo
Servit amb mostassa, enciam, herbes com: alfàbrega tailandesa, menta morada, fulla d'amparella, salsa de peix
Vedella a la brasa embolicada amb fulla de betel (Bò lá lốt):
Servit amb: Vermicel·lis, paper d'arròs, plàtan verd, carambola, salsa de peix amb pinya
Panets de bao fregits (Bánh bao chiên):
Ingredients: Farina de blat, llevat, llevat en pols, llet, sucre
Farcits: bolets d'orella de bosc, carn picada de porc, ous de guatlla, cebes tendres
Arròs cruixent de porc triturat (Cơm Cháy Chà Bông):
Ingredients: Arròs cruixent, carn de porc esfilagarsada, flocs de gambes
Arròs enganxós amb plàtan a la planxa (Chuối nếp nướng):
Ingredients: Plàtans madurs, arròs glutinós, llet de coco, llavors de sèsam
Sopa de fideus de vedella Hue (Bún Bò Huế):
Ingredients del brou: Ossos de vedella, citronel·la, pasta de gambes, pinya
Altres ingredients: Brisket de vedella, salsitxa de cranc, cebes tendres
Pizza vietnamita (Bánh tráng nướng):
Ingredients: paper d'arròs a la planxa, ou de guatlla, blat de moro, botifarra de porc, escates de gambes
Cargols farcits de carn de porc (Ốc nhồi thịt):
Ingredients: Cargols, carn picada de porc, citronel·la, pebre, escalunya,…
Pastís de paper d'arròs a la planxa (Bánh phồng nướng):
Ingredients: Llet d'arròs, farina de blat, llet de coco,…
Baguette de la signatura de Saigon (Bánh Mì):
Farcits: Salsitxa de porc, paté, mantega, cogombrets, herbes, cogombre, bitxo,…
Postres:
Flams de caramel o gelea (iogurt, sopa dolça) en diferents sabors
Begudes: Aigua embotellada, te gelat i suc de canya de sucre amb kumquat o cervesa local