SOPAR GOURMET:
Entrants
- Amanida de capresse amb prusciutto: tomàquets confitats, bocconcini de mozzarella de búfala, coulis d'alfàbrega i prosciutto.
- Albergínia a la planxa: Amb cogombre, tomàquets cherry, coriandre, tahine, olives negres i balsàmic.
- Hummus i miso: Amb varietat d'enciams, olives i llimona.
- Les nostres Empanades Argentines.
- Carn tallada a mà picant: Xai brasat.
- Sopa del dia: pa cruixent, ricotta casolana i parmesà.
- Sopa de verdures: Amb carbassó, pastanaga, api, carbassa, carbassa, espinacs, blat de moro i crostons.
Plats principals
- Llom tradicional 350grs: tall clàssic argentí amb chimichurri i salses criolla.
- Filet de falda: Amb salsa de carn.
- Llom Empanat.
- Milanesa.
- Espatlla de porc desossada fumada.
- La pesca del dia: amb puré de patates, espinacs frescos i tàperes.
- Gnocchi Soufle gratinat: Raviolis d'espinacs i ricotta, Tagliatelle casolana.
postres
- Flan casolà: Flan de vainilla servit amb Dulce de Leche Jersey (caramel de llet argentina) i nata muntada.
- Pancake calenta: amb Dulce de Leche (caramel de llet argentina) i gelat.
- Ice Cream Sundae: Crema amb mores, nabius, baies vermelles del sud i merenga triturada.
- Peres al Malbec: Bullides al vi negre Malbec amb gelat de vainilla.
Begudes
- Vi Malbec i Chardonnay.
- Refrescs.
- Aigua.
- Cafè/Te.
ESPECTACLE DE TANGO I FOLKLORE
La gran orquestra de Juan D'Arienzo i un quintet. Dos cantants de tango, cinc parelles de ball, música de l'Altiplano i un ballet folclòric amb espectacle de boleadores. 32 intèrprets a l'escenari.