Descobreix el Salar d'Uyuni i les llacunes en una excursió de 2 dies des de San Pedro de Atacama. Visiteu la Reserva Nacional Eduardo Avaroa, la Llacuna Verda i la Llacuna Vermella.
Dia 1:
Recollida al vostre hotel de San Pedro de Atacama, Xile, i trasllat a la frontera boliviana, Hito Cajones. Després de creuar la frontera, arribeu a Bolívia i gaudiu d'un paisatge meravellós dominat pel volcà Licancabur amb als seus peus una de les joies de la Reserva Eduardo Avaroa: la Llacuna Verda i Blanca.
Un cop deixeu enrere la Llacuna Verda, entreu en un gran paisatge: el desert de la Vall de les Dones. Continueu fins a les aigües termals de Polques, on podreu banyar-vos abans de continuar fins als guèisers de Sol de Mañana, on podreu observar l'activitat volcànica.
Després, arribeu a la Llacuna Vermella, que és una altra joia preciosa de la Reserva Eduardo Avaroa. Aquesta llacuna és el lloc més important de la zona, conegut per les seves tres espècies diferents de flamencs. El color vermell de la llacuna és produït per algues actives que reaccionen amb la radiació solar i el vent. El color rosat de les potes i les plomes dels flamencs també és produït per les mateixes algues, que és el seu aliment bàsic.
Aquests fabulosos deserts posseeixen una gran varietat de colors com el vermell, el taronja, l'ocre, el llautó, els marrons i el beix. Visita l'Arbre de Pedra i, pel camí, coneixeràs la vicunya salvatge amb la seva fina i alta figura. Continueu el vostre camí cap al Paso del Inca i Ojo de Perdiz, on passareu la nit al Tayka Desert Hotel.
Dia 2:
Condueix per les llacunes Ramadita, Honda, Chiarkota, Hedionda i Cañapa, on trobaràs un gran nombre de flamencs de tres espècies diferents. (Andino, James i Xilè). Es poden veure flamencs compartint la neu eterna i els vessants verds dels volcans juntament amb moltes altres espècies d'aus com les gavines andines i els ànecs salvatges.
Els colors de la sorra i les roques són producte dels vents mil·lenaris juntament amb la presència de bòrax i sofre. Dineu a la vora d'una de les llacunes.
Després de dinar, visiteu l'Illa Pescado (Illa dels Peixos), on ascendireu al cim per tenir una trobada de prop amb el desert blanc. Continueu el vostre viatge a Chantani, on visitareu el museu dels llançadors i podreu gaudir de l'impressionant paisatge.
Després de visitar el museu, continueu cap a l'illa d'Incahuasi, que es troba al centre del Salar d'Uyuni. Aquest lloc és una de les majors atraccions turístiques de la regió. Des de dalt de l'illa, gaudiu d'una vista de 360 graus de les salines. Visiteu els monticles de sal prop del poble de Colchani. Mitja hora més tard, arribada a Uyuni.