Submergeix-te en una experiència única d'oli d'oliva en una granja de Massama, un poble amb encant prop d'Oristano. Uneix-te a l'Anna i l'Antonella, sommeliers d'oli i vi de cinquena generació, sota les oliveres mil·lenàries per a un viatge emotiu pel patrimoni agrícola de la seva família. Descobriu els diferents olis i les seves històries en una casa pairal històrica, aprenent a maridar-los perfectament amb plats deliciosos. Deixa que l'Anna i l'Antonella desvelin els secrets que hi ha darrere de cada etiqueta, donant-te poder per elevar les teves creacions culinàries.
La granja va ser fundada l'any 1857 i és una empresa històrica reconeguda per Unioncamere. La granja ecològica certificada produeix oli d'oliva verge extra guardonat d'excel·lència nacional i internacional a partir de cultivars autòctons de Sardenya, com ara Bosana, Nera di Villacidro, Sa Manna i Semidiana, aquest últim típic de la zona d'Oristano.
Programa:
L'experiència començarà a l'oliverar de la finca on coneixeràs els diferents conreus sards, com collir, transportar i premsar les olives per entendre com obtenir un oli excel·lent i quin és el millor mètode per conservar l'evo. Després hi haurà un tast on Antonella i Anna us ensenyaran a reconèixer un oli d'oliva verge extra a partir d'un oli d'oliva i un oli lampant mitjançant anàlisis organolèptiques. També aprendràs a combinar els olis segons les diferents característiques del fruitat amarg i picant als plats elaborats per la granja.
Tast:
A més dels diferents tipus d'olis, el tast inclou: crostone campestre, verdures segons temporada, humus de llegums i sorpresa del xef, aigua i una copa de vi de la terra. S'ofereixen allotjaments per a al·lèrgies, intoleràncies i alternatives vegetarianes i veganes, amb una notificació prèvia al número del val de reserva com a mínim dos dies abans de l'experiència.