Benvinguts a Acetaia Gambigliani Zoccoli, una de les poques fàbriques de vinagre que queden que produeixen única i exclusivament vinagre balsàmic tradicional de Mòdena DOP.
El nostre recorregut inclou una visita guiada a l'Antica Acetaia, on es guarden les nostres bótes de vinagre, seguida d'una degustació del nostre estimat producte i un ric assortiment de delícies locals per maridar-lo.
Seràs rebut per Mario i Giorgio Gambigliani Zoccoli, que t'explicaran tot el que cal saber sobre la història familiar, la fàbrica, el vinagre balsàmic tradicional de Mòdena DOP i la seva producció. El recorregut continua amb la visita a l'Acetaia situada a les golfes de la Vila, on guardem les nostres precioses bótes.
En aquest punt estareu preparats per a la rica degustació del vinagre tradicional maridat amb algunes delícies que han fet famosa l'Emília-Romanya a tot el món.
Menú:
• 3 tipus de formatge Parmigiano Reggiano (18 mesos, 24 mesos i més de 30 mesos de criança)
• 2 tipus de ricotta (de llet de vaca i d'ovella)
• 2 tipus de truita amb verdures (carbassó, pebrot i ceba)
• 3 tipus de focaccia al forn (amb oli, formatge i ceps, formatge i pernil)
• 8 tipus d'embotits (Prosciutto Crudo di Parma D.O.P., Mortadella di Bologna, salami, ciccioli, coppa, pancetta, coppa di testa, lardo)
• Risotto amb formatge Parmigiano Reggiano
• Dos tipus de postres (pastís de ricotta i pastís de formatge)
• Cafè
• Licors casolans (Limoncello i Nocino)
Us informem que oferim un servei de transport que surt de l'estació de tren de Mòdena 30 minuts abans de l'inici previst de la vostra visita. El preu del servei és de 10€ per persona per l'anada i tornada. Si esteu interessats, contacteu amb nosaltres almenys 24 hores abans de la vostra experiència per preguntar per la disponibilitat!