expedia

Manarola: classe d'elaboració de pesto amb tast i vi

De: Arbaspaa Tour Organizer
10 sobre 10
Excepcional
Característiques
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
Informació general
  • Coneix el procés d'elaboració de la famosa salsa pesto
  • Tasta una focaccia feta a mà
  • Gaudeix d'una copa del millor vi de les Cinque Terre
  • Gaudeix de la màgia dels sabors de Ligur
Ubicació de l’activitat
    • Manarola
    • Manarola, Liguria, Italy
Punt de trobada o de bescanvi
    • Località piè di campo, 19017 Manarola SP, Italy | Instructions: When you exit the tunnel of the Manarola train station, turn right and follow the main road uphill. Cross the church square, and keep going uphill. After about 50 meters you will see a white and red bar on the left that delimits the pedestrian area, where the parking lot begins. Here is the entrance of Pie de Campu, where you'll meet your guide Yvonne.
    • Manarola, Liguria, Italy

Comprovar la disponibilitat


Aquesta activitat no està disponible per al dc., 17 de des.
Tria una altra data.
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Curs de pesto amb morter
  • Què inclouQuè inclou
    Tast de pesto amb focaccia
  • Què inclouQuè inclou
    Una copa de vi blanc de les Cinque Terre
  • Què no inclouQuè no inclou
    Recollida i tornada a l'hotel

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

La xef Yvonne us donarà la benvinguda i us proporcionarà un davantal, us mostrarà tots els ingredients sobre la taula i també algunes imatges demostratives.
Un cop estiguis a punt, t'ensenyarà a fer la tradicional salsa de pesto, amb l'ús del morter i el morter i per fi arriba el teu moment! Comenceu a anar posant els ingredients a poc a poc al morter i a manipular-los, mentre el xef explicarà la història i l'origen d'una de les salses més famoses del món.
Un cop les plàntules d'alfàbrega estiguin pelades, el pesto està llest! Ja pots tastar el teu propi treball amb la focaccia feta a mà pel xef, juntament amb una copa de vi de les Cinque Terre.
Preneu-vos el temps per relaxar-vos i gaudir de la màgia dels sabors de Ligur.

Ubicació

Ubicació de l’activitat
  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Manarola
    • Manarola, Liguria, Italy
Punt de trobada o de bescanvi
  • PEOPLEPEOPLE
    • Località piè di campo, 19017 Manarola SP, Italy | Instructions: When you exit the tunnel of the Manarola train station, turn right and follow the main road uphill. Cross the church square, and keep going uphill. After about 50 meters you will see a white and red bar on the left that delimits the pedestrian area, where the parking lot begins. Here is the entrance of Pie de Campu, where you'll meet your guide Yvonne.
    • Manarola, Liguria, Italy