***L'HORA D'INICI és de 9 a 10 del matí per al TOUR (segons el dia de la setmana a causa de les obertures)… Ens adaptem a tots els problemes alimentaris. Dissenyat per un guardonat escriptor gastronòmic (Viatges + Oci, Menjar + Vi, Slow Food) i un xef format amb estrella Michelin, uneix-te a nosaltres per explorar la cultura alimentària de Mont-real al nostre famós mercat de pagès, Jean Talon. Comissariat per un xef que treballa i el seu soci artístic, aprèn la història darrere de les comunitats alimentàries dinàmiques de Mont-real. Tasta entre 6 i 7 degustacions de plats i menjar de carrer del nord d'Àfrica, Itàlia i Europa, entre d'altres. Feu un tast de fruita rara d'una font per als millors restaurants. Tasteu alguns dels millors formatges de granja del Quebec. I esbrineu on van els xefs locals a comprar els seus menús. Nota: visitem tots els petits venedors, així que hi pot haver cues. No inclòs: begudes/alcohol i uber/metro si cal. PER A ALTRES OPCIONS: 1) TENIM UN SOPAR CLUB QUE ÉS UNA DE LES EXPERIÈNCIES MÉS PUNTUADES DEL QUEBEC… 2) UNA CLASSE DE CUINA A càrrec d'un XEF FORMAT DE MICHELIN…. .