La classe de cuina de l'experiència a Katmandú ofereix una experiència immersiva i deliciosa que permet als participants endinsar-se en el cor de la cuina nepalesa. Situats als carrers vibrants de la capital del Nepal, aquestes classes són una deliciosa combinació d'exploració cultural i art culinari.
Entra a una cuina tradicional nepalesa i rebràs l'aroma fragant de les espècies i la càlida hospitalitat dels xefs locals. Els participants tenen l'oportunitat d'aprendre els secrets darrere dels plats emblemàtics del Nepal, com ara momo (boles de massa), dal bhat (conjunts d'arròs, curri i llenties) i curris saborosos addicionals, tot fent servir ingredients frescos d'origen local.
Domina les tècniques de cuina i aprèn el significat cultural de cada plat, aportant profunditat al viatge culinari. Gaudeix d'una classe de cuina perfecta per a un cuiner novell o un entusiasta del menjar experimentat, una classe de cuina a Katmandú és una manera deliciosa de connectar amb els rics sabors i tradicions del Nepal.
Trieu entre Dal Bhat, un plat nepalí per excel·lència que combina sopa de llenties i arròs, una autèntica representació del menjar nepalí, o Momo de pollastre o vegetarià, delicioses boles de massa amb una selecció de farcits de pollastre o vegetarians.
Gaudeix del reconfortant i aromàtic te Masala, una beguda nepalí bàsica que combina te negre amb espècies riques. Gaudeix de la Bara, patates de llenties fregides que ofereixen un deliciós contrast de cruixent per fora i tendresa per dins, un berenar perfecte.
Exploreu l'artesania de Yomari, una bola de massa dolça farcida de jaggery i llavors de sèsam, que mostra el costat dolç de la cuina nepalesa. Experimenta el clàssic pollastre al curri nepalí combinat amb Roti, destacant espècies aromàtiques i sabors rics.
Descobreix l'art de fer Chatamari, sovint conegut com la “pizza nepalí”, un pa pla únic cobert amb una gran varietat d'ingredients. Escalfeu els vostres sentits amb Thukpa, una abundant sopa de fideus originària de la cuina tibetana i acceptada com una part estimada de la gastronomia nepalesa.
Delecteu-vos amb els sabors atrevits i aromàtics de la Choila de bolets, un plat de bolets marinats picant que mostra l'essència de les espècies nepaleses. Apreneu el delicat equilibri dels ingredients per crear unes postres que capturen l'essència dels dolços nepalesos amb el nostre budín de pastanaga.