No es pot negar que Màlaga té una escena gastronòmica llegendària. Només cal que mireu els seus mercats, restaurants i cafeteries per a això. Però és el marisc el que realment fa que aquest lloc sigui diferent, i en aquesta visita guiada us submergireu en aquesta faceta de la gastronomia malaguenya. Fernando, un dels nostres guies locals experts, diu que “el marisc és al menú a la majoria de llocs d'aquí, però no gaires turistes s'endinsen en la història i el patrimoni d'una part tan important de la nostra cuina regional”. Si reserves aquest tour, podràs experimentar alguna cosa que molta gent no coneix.
Després de trobar-vos amb el guia al punt de partida acordat, el seguireu fins a un dels barris pesquers de la ciutat. Caminareu per la vora del mar per arribar-hi, així que, com podeu esperar, les vistes són de primera categoria. Quan arribeu, el vostre guia us explicarà tot sobre la història i la tradició de la pesca a Màlaga. A més, tindràs l'oportunitat de relacionar-te amb alguns pescadors locals i escoltar-los com és la vida. Des d'aquí, visitareu la Casa de Banys, un lloc patrimonial on podreu aprendre sobre els mètodes de pesca i les embarcacions que s'han utilitzat des de principis del segle XX.
A continuació, en comptes de sentir parlar del menjar, tindràs l'oportunitat de tastar-lo. Els espetos són molt populars a Màlaga, i veuràs com es fan en directe durant una demostració de cuina. Les sardines i altres peixos es col·loquen sobre canyes de llenya i es rosteixen sobre un foc obert construït sobre la sorra. Quan estiguin a punt per menjar, us relaxareu al passeig marítim i us hi assaborireu.