Submergeix-te en un ritme de vida diferent a la part més tranquil·la de Hvar. Envoltada d'oliveres centenàries i l'aroma del mar, aquesta experiència de slow food us convida a reconnectar amb la natura, amb el sabor i amb allò que importa.
Som la Jelena i el Zoran, gent del país que vivim i creixem en aquesta terra. La nostra petita granja, situada a la tranquil·la badia de Tvrdni Dolac, a prop de Gdinj, és on cultivem els nostres aliments, cultivem les nostres herbes, premsam el nostre oli i donem la benvinguda als hostes que volen més que un simple àpat.
Això no és un restaurant. No és un espectacle. És un àpat compartit entre oliveres, fet amb el que és de temporada i cultivat a pocs passos de distància. Us rebrem amb un aperitiu d'herbes casolà i farem un petit passeig pel nostre hort i oliverar orgànics, on aprendreu com cultivem sense productes químics i per què és important.
Aleshores, ens asseiem.
Tastaràs:
El nostre pa de massa mare fet a mà
Vinagre cru i salvatge fet amb herbes cullides
Plats de temporada a la brasa o peka, cuinats a foc lent sota la campana de ferro, el punt culminant del nostre festí
Herbes fresques, oli d'oliva i ingredients cultivats amb cura
Vins locals i begudes refrescants amb plantes silvestres
El ritme és lent, l'entorn tranquil, el mar a només uns passos.
Això és turisme regeneratiu: una manera de compartir la vida, la terra i el menjar. Tant si veniu pel menjar, el silenci o la posta de sol, esperem que marxeu amb més arrelats, més nodrits i una mica més connectats amb el veritable ritme de l'illa.
Destacats:
Passeja pel nostre oliverar i jardí orgànics. Tria un tomàquet i prova'l. Veureu la diferència.
Tasteu vinagre casolà, oli d'oliva, pa de massa mare i altres delícies
Comparteix un àpat tranquil i de temporada a l'ombra de les oliveres
Gaudeix del tradicional peka cuinat sota la campana a foc obert
Respira, fes una pausa i gaudeix del silenci, les vistes al mar i la conversa càlida
Banyeu o relaxeu-vos a la vora de la badia cristal·lina abans o després de menjar