expedia

Arusha: Preparació tradicional del cafè (tour del cafè)

De: Naturalland expeditions
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 30 € per adult* * Selecciona més de dos adults perquè els preus siguin més baixos
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 3 h
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
Informació general
  • Experimenta la preparació tradicional del cafè
  • Gaudeix del cafè orgànic d'origen únic
  • Viu una experiència immersiva de bean-to-cup

Ubicació de l’activitat

    • Arusha
    • Arusha, Arusha Region, Tanzania

Punt de trobada o de bescanvi

    • Nguruma, Arusha, Tanzania | You're guide will be wearing a company t-shirt either gray or chocolate color. He/she will be waiting at the main road
    • Akheri, Arusha Region, Tanzania

Comprovar la disponibilitat


Vàlid durant 3 hores, Arusha: Preparació tradicional del cafè (tour del cafè) en anglès
  • L’activitat dura 3 hores3 h
    3 h
  • Anglès
Opcions d’idioma: Anglès
Detalls del preu
30,09 € x 1 adult30,09 €

Total
Preu: 30,09 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Begudes
  • Què inclouQuè inclou
    Visita a la finca de cafè
  • Què inclouQuè inclou
    Taxa de guia
  • Què no inclouQuè no inclou
    Propines

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Aquesta experiència interactiva de bean-to-cup introdueix els viatgers al procés mil·lenari de torrat i elaboració de cafè. Comença amb una breu visita guiada a una granja de cafè de petit productor on s'aprèn sobre el cultiu del cafè aràbica, un dels principals productes d'exportació de Tanzània. A continuació, aniràs al nostre jardí privat per obtenir instruccions pas a pas sobre com descascarar, rostir, moldre i preparar el teu propi cafè amb estris artesanals tradicionals.
El procés és totalment manual i comenceu picant les mongetes seques en un gran morter de fusta per treure la closca exterior. A continuació, les mongetes es torren en una cassola de fang al foc de carbó que les dota d'un sabor més rústic. Un cop torrats, els grans es pillen en una pols fina i després prepareu i gaudiu d'una tassa del vostre cafè orgànic d'origen únic.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Arusha
    • Arusha, Arusha Region, Tanzania

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • Nguruma, Arusha, Tanzania | You're guide will be wearing a company t-shirt either gray or chocolate color. He/she will be waiting at the main road
    • Akheri, Arusha Region, Tanzania